Cégek, Vállalkozások oldal

A tartós és sikeres vállalkozás indítása egy hosszabb folyamat, hiszen az nem az ügyvéd általi irat szerkesztéssel kezdődik. A siker -- mint gyakorlatilag minden eredmény az életben -- egy hosszabb, kitartó munka és folytonos fejlődés által érhető el.
A vállalkozás létrehozásának szándéka esetén már érdemes konzultálni, hogy mit is jelent a vállalkozás, milyen tőkével kell rendelkezni az induláshoz, az mire és meddig elég, a vállalkozás milyen feladatok elé állít, stb.
Hiszem, hogy csak az a vállalkozás lehet sikeres, amelyik a kérdésköröket összefüggéseiben is képes és hajlamos vizsgálni. Ezek okán írom az üzleti ügyek blogomat és nyújtok nemcsak jogi-, hanem üzletviteli szolgáltatást is.

Ízelítő az üzleti ügyek blog oldalamról

Akár egyéni vállalkozóként, akár társas vállalkozóként dolgozik, illetve vállalkozóvá kíván válni, számos különböző területen kell döntéseket hoznia. A területeket a Blogomban megmutatom, a szituációkat azonban Önnek kell felismernie és a döntéseket Önnek kell meghoznia.
A vállalkozás sikere abban rejlik, hogy a mögötte álló vállalkozó -az üzletviteli és egyéb ismeretei alapján- pontosan tudja, hogy hogyan építse fel és hogyan működtesse a vállalkozását.
Ezzel a bloggal a vállalkozás indításában, felépítésében és működtetésében kívánok segítséget nyújtani.

Ízelítő a vita nélkül oldalamról

Ha érdekli, hogy élete kérdéseiben hogyan jusson egyezségre, miként tud a másik féllel együttműködni, mit jelent az együttműködés, megbeszélés, akkor ez az oldal Önnek szól.
Az oldal tartalma időszakosan frissül, jelenleg a 3 Kommunikációs hiba vagyis mi az, amit mindenképp kerülj el a kommunikáció során c. írás a legfrissebb.

Válasszon a vállalkozásához, kérdéséhez illő csomagot az alábbiakból:

 1. Komplex csomag: Személyes megbeszélés keretében üzletviteli tanácsokat és jogi tanácsokat kap, továbbá segítséget kap azok megvalósításában, valamint iratszerkesztést.
 2. Komplett tanácsadás csomag: Személyes megbeszélés keretében üzletviteli és jogi tanácsokat kap, a megvalósítás az Ön dolga.
 3. Jogi háttértámogatás csomag: Személyes megbeszélés keretében kizárólag jogi tanácsokat kap, a megvalósítás az Ön dolga.
 4. Cégalapítás csomag: Tanácsadás a társasági forma választásához; felelősség, tőke kérdései, tevékenységi kör és vonatkozó kérdésekben tanácsadás, alapokiratok szerkesztése, cégbíróság előtti képviselet.
 5. Egyéb cégeljárás: Minden, ami nem alapítás. /pl.: módosítás, egyesülés, tőkeemelés, tőkecsökkentés, stb./ Kérjen egyedi igényéhez alkalmazkodó árajánlatot az info@zsakdr.hu e-mail címen.
 6. Kilátás - tervezés csomag: Személyes megbeszélés keretében kizárólag üzletviteli tanácsokat** kap.

  ** üzletvitel részei (közérthetően):
  vállalkozás felépítése, vállalkozás irányítása és vezetése, költségcsökkentés és más pénzügyi kérdések, hirdetések kezelése, munkaerő kiválasztásával és az ő karrierjével kapcsolatos kérdések, fentiek gyakorlati alkalmazása és tervezése, végrehajtása és ellenőrzése. 
 7. ​Start csomag: Vállalkozás indítása előtt az üzleti ötlettől az alapításig terjedő kérdések alapos átbeszélése, az induláshoz felkészítés.
 8. Iratszerkesztési csomag: Az iratszerkesztést válassza vállalkozása alapokiratainak, szabályzatainak szerkesztéséhez, módosításához, az üzleti partnereivel kötendő szerződésekhez, valamint a magánvagyon sorsának rendezéséhez.


  Behajtás csomagok 
 9. Szimpla csomag: Ez a behajtások közül a legkisebb csomag, melyben a követelés érvényesítése peren kívül történik. /Levelezés, egyeztetés, megállapodás./
 10. Dupla csomag: Ez a Szimpla csomaghoz képest nagyobb, mert a követelés érvényesítése nemcsak peren kívül, hanem nemperes úton (fizetési meghagyás, végrehajtás), szükség esetén peres úton is lefolyhat.
 11. Villám csomag: Ez egy speciális csomagajánlat, mert a követelés érvényesítése gyors, hatékony, és biztos megtérülést hoz, azonban a megtérülés nem 100%-os, mindezekre tekintettel csak 100.000.- Ft feletti követelés esetén választható.

  További részletekért érdeklődjön Irodámnál. 

  Nem találja a listában? Érdeklődjön nálam! 

HASZNOS ÚTMUTATÓ A CSOMAGVÁLASZTÁSHOZ 

 • Ha vállalkozását jól működő gépezetté kívánja alakítani, akkor válassza a komplex csomagot. Ez kombinálható az iratszerkesztési csomaggal. Ha a működéshez csak tanácsokra van szüksége, kérje a Kilátás- tervezés vagy a tanácsadó csomagok egyikét.
 • Vállalkozása indítása előtt a Start csomag vagy a Komplett tanácsadás csomag közül választhat, alaposabb felkészülési igény esetén ezek kombinálhatóak a Kilátás- tervezés csomaggal.
 • Ha vállalkozása törzstőkéjét szükséges módosítani vagy több vállalkozását összevonni (egyesíteni), illetve szétválasztani kívánja, akkor válassza az egyéb cégeljárás csomagot. Az egyéb csomagba tartozik a végelszámolás és a felszámolási eljárás is.
 • Ha vállalkozása kinntlévőségeit kívánja beszedni, akkor válasszon a Szimpla, Dupla vagy Villám csomagok közül.
 • Vállalkozóként érdemes a magánvagyonának sorsát rendezni egy írásos szerződéssel. Ehhez válassza az iratszerkesztési csomagot.
 • Olvasson hasznos írásokat a www.uzletiugyek.hu Blog oldalamon!

HTML Code Creator
Ez a honlap sütiket használ, hogy Önnek a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Olvassa el süti tájékoztatómat itt: https://drzsak.hu/sutitajekoztato.html